Har du spørgsmål til vores hold?

Med gode og velforberedte instruktører på alle hold, sikrer vi dig en god og stemningsfyldt træning med højt humør og et godt udbytte!
Har du spørgsmål til holdene, er du altid velkommen til at spørge vort personale eller henvende dig på ulfborg@sportogfitness.dk

Just Dance 

Just dance handler ikke om rigtige eller forkerte trin. Det handler ikke om du kan danse. Det handler ikke om hvordan du ser ud. Just dance handler om livsglæde. Just dance handler om, at dans og musik giver en fantastisk energi. Just dance handler om, at få brugt sin krop på en måde, som er sjov. Just dance handler om, at grine, mærke og opleve dansen. Just dance handler om DIG! Slip kontrollen, connect med din indre vildskab, mærk din frihed og føl glæden boble.

Spinning

Spinning er træning på indendørs cykler. Instruktøren guider dig igennem et tempofyldt forløb med masser af variationer og individuelle udfordringer. Træningen af din kondition bliver sat i højsædet, og du vil hurtigt kunne mærke forbedringerne. Spinning er niveauinddelt for at kunne tilbyde træning til alle. Niveau 1 er stedet at træde sine første spindingskridt, mens niveau 2 er øvet hold med endnu flere udfordringer.

Hit – X

Hit-X er et styrke- og konditionsprogram, der er bygget op omkring konstant varierende funktionelle øvelser, der udføres ved relativ høj intensitet. En af grundene til at Hit – X er så effektivt, er den konstante variation. En af nøglerne til at skabe resultater i sin træning er at udfordre kroppen. Kroppen er indrettet således, at de hele tiden tilpasser sig de krav vi stiller til den. Efter en periode med den samme træning, vender kroppen sig til kravene og man oplever en mindsket fremgang. Ved konstant at variere træningen, holder man kroppen på dupperne og derved undgår man at kroppen når at tilpasse sig. Instruktørerne hjælper under hele timen og sikre, at du kommer godt igennem træningen.

Seniorklub

Her er det sociale mødested for den modne motionist. Fokus ligger på forbedring af mobilitet, motorik, balance samt koordinationen. Holdet er bygget op som følger: Fælles indledende øvelser – individuelt forløb – fælles afslutning – Kaffe.